Bağcılara sıcak asfalt

Bağlar Belediyesi, ilçenin yeni ve gelişen yüzü olan Bağcılar Mahallesi’ni Şanlıurfa yoluna bağlayan caddede sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Haberler 24.06.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakr merkez Balar lçe Belediyesi, çeitli nedenlerle bozulan ve araç sürü konforunu olumsuz etkileyen yollarda balatt asfaltlama çalmalar kapsamnda kentin ulamdaki ilek noktas olan caddelerini kullanl hale getirmeye devam ediyor.

Fen leri Müdürlüü ekipleri tarafndan yürütülen çalmalar, teknolojinin imkanlar kullanlarak gerçekletirilirken,yaplan çalmalarla araç ve yaya kullanm konforunu artrarak vatandan rahat ulamnn salanmas amaçlanyor.

Balar Belediyesi,ilçenin yeni ve gelien yüzü olan Baclar Mahallesini anlurfa yoluna balayan caddede 2 bin ton scak asfalt serimi gerçekletirdi.

Sürücülerin çilesine Son Veren çalma

Cadde, yaplan asfaltlama çalmasndan sonra göz kamatran bir görüntü kazanrken,caddenin önceki halinden ikayetçi olan vatandalar ve sürücüler de memnuniyetlerini dile getirerek Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti.

Asfaltlama çalmalarn AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer ile birlikte inceleyen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,Baclar Mahallesi ile anlurfa yolunu birbirine balayan caddeyi kullanl hale getirerek uzun yllardr ulamda yaanan skntya son verdiklerini söyledi.

Balar Aydnlk Yarnlara Tamaya çalyoruz

Yeni Tip Koronavirüs (Kovid-19) salgnnn Türkiyede görülmeye balad Mart ayndan sonra geride kalan üç buçuk ayda ilçede 35 bin ton asfalt serimi yaptklarn belirten Beyolu,uzun ömürlü ve kaliteli olan bazalt ta asfalt ile Balarn alt yapsn salamlatrmay amaçladklarn kaydetti. Beyolu,Balarmzn yarnlar çok daha güzel ve aydnlk olacak. Bunun için gece gündüz demeden sayn cumhurbakanmzn ifade ettii üzere tevazu,samimiyet ve gayretle çalmaya devam edeceiz. dedi.

Ana Sayfaya Git