Bağımlılıkla mücadele

Diyarbakır'da Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

Haberler 09.06.2022 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Ali hsan Sunun bakanlnda Bamllkla Mücadele l Koordinasyon Kurulu Toplants gerçekletirildi.

Bamllkla mücadele kapsamnda, kurumlar aras koordinasyonu salamak ve madde bamll ile mücadele konusunda yaplacak faaliyetleri belirlemek amacyla Valilik Hevsel Salonunda toplant yapld.

MADDE BAIMLILII

Toplantya, Cumhuriyet Basavcs Mustafa çelenk, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Vali Yardmcs Fatih Cdrolu, l Emniyet Müdürü Dr. Hüseyin Akn, l Jandarma Komutan Yardmcs Jandarma Albay Mete Barakazi, l Salk Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, ilgili kamu kurum ve kurulu müdürleri, yerel yönetim ve sivil toplum kurulu temsilcileri katld.

Toplantda ilgili kurumlar tarafndan zararl alkanlklarla mücadele ve toplumu bilinçlendirme konusundaki faaliyetler hakknda bilgilendirme sunumlar gerçekletirildi.

SALIKLI BREYLER çN

Sunumlarn ardndan Su, görü ve önerileri dinleyerek katlmclarla istiareler gerçekletirdi.

Toplantda, bamllkla mücadelede tüm paydalar olarak vatandalarn her türlü bamllktan uzak kalmasn salamak için yaplan çalmalarn artrlmas kararlatrld.

Tüm tedbirlere ramen madde bamls olan kiilerin ise, en ksa sürede tekrar salkl bireyler olmalar için yaplacak çalmalarn da ele alnd toplant, gündem maddelerinin karara balanmasyla sona erdi.

Ana Sayfaya Git