Bağlar AK Partide kongre heyecanı!

17 Eylül tarihinde bir düğün salonunda yapılması planlanan AK Parti Bağlar İlçe 4. Olağan Kongresi'nde genel merkez adayı olan İlçe Başkanı Erkan Gezer, güçlü bir yönetim kurmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ve yönetim kuruluna girmek isteyenlerin müracaatlarını aldıklarını söyledi.

Haberler 08.09.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

yi bir yönetim için titizlikle çalmalarna devam ettiklerini dile getiren Gezer, 25 asil, 13 yedek yönetim kurulu üyesi için müracaatlarn devam ettiini açklad. Bavurularn ilçe bakanlna yaplmas gerektiini ifade eden Gezer, amaçlarnn güçlü bir yönetim ile tekilatlanmalarn tamamlamak olduunu söyledi.

Seçimlere salam bir tekilat ile girmek istiyoruz

Gezer, amaçlarnn seçimlere salam bir tekilat ile girmek olduunu söyledi. 400 delegenin oy kullanacan belirten Gezer, Yönetim kurulu için müracaatlarmz devam ediyor. 2019 seçimlerine salam bir tekilat ile girmek istiyoruz. Güçlü bir kadro oluturup seçimlerde iyi bir sonuç almak istiyoruz. Bu hedefimize ulamak için titizlikle çalmalarmz yürütüyoruz dedi.

7 Haziran 2015 tarihinde yaplan genel seçimlerin ardndan AK Parti Balar lçe Bakanlna seçilen Erkan Gezer, 1 Kasm 2015 ve 16 Nisan 2017 referandum seçimlerinde partisinin oylarn arttrarak yoluna devam etti. 7 Haziran 2015 seçimlerinde Balar ilçesinde kullanlan oylarn yüzde 12sini alan AK Parti, Erkan Gezerin bakan olduktan sonra girdii 1 Kasm seçimlerinde ise oy orann yüzde 22ye, 16 Nisan referandum seçimlerinde ise yüzde 28e çkard.

***

Arakandaki katliamlar Diyarbakrda lanetlenecek

Myanmar ordusu ve Budist çeteler tarafndan Arakanl Müslümanlara yönelik katliamlar Diyarbakrda slami STKlarn yapaca basn açklamasyla lanetlenecek.

DYARBAKIR-Myanmar ordusu ve Budist çeteler tarafndan Arakanl Müslümanlarn katledilmesi, Diyarbakr slami Sivil Toplum Kurulularnn düzenleyecei basn açklamasyla lanetlenecek.

Basn açklamas, cuma namaznn ardndan Sur ilçesinde bulunan Hz. Süleyman Camiinde yaplacak.

Diyarbakr slami Sivil Toplum Kurulular tarafndan yaymlanan mesajda, Budist katillerin Myanmarda Rohingyal (Arakan) Müslümanlara uygulad ikence, göç ettirme ve soykrmlar knamak amacyla düzenlenecek kitlesel basn açklamasna yal, genç, bayan, çocuk tüm halkmz davet ediyoruz. ifadelerine yer verildi.

Ana Sayfaya Git