Bağlar bahara hazır

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı mücadelesini sürdüren Bağlar Belediyesi, bir yandan da belediyenin diğer hizmetlerini aksatmadan sürdürüyor. İlçedeki parklar, refüjler ve caddelerde bulunan çimlerin bakımı ve yenilenmesi yapılarak bahar dönemine hazırlandı. Oluşan renkli görüntüler güzel bir tablo oluşturdu.

Haberler 13.04.2020 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgnna kar mücadelesini sürdürken, dier yandan da bahar hazrlklar yapyor. Balar Belediyesi, bahar hazrlklar kapsamnda ilçedeki refüjler, cadde ve parklardaki çiçek ve çimlerin bakm ve yenilenmesini aksatmadan sürdürüyor.

BAHAR HAZIRLIKLARI TAMAM

Baler Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, koronavirüs tedbirleri kapsamnda insanlarn evlerinden çkmadn anmsatarak, Ancak, salmz tehdit eden koronavirüs salgnn atlattktan sonra hep beraber bu güzelliklerin tadn çkartacaz dedi.

Balar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüüne bal ekipler park, cadde ve refüjlerde hummal bir çalma yaparak yabanc ot temizlii, budama, çim biçme ve ekim çalmalar yapt. Oluan renkli görüntüler ise ferah bir tablo oluturdu.

VRÜS SONRASI TADINI çIKARMAK

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, her eye ramen hayatn devam ettiine dikkat çekerek bu nedenle belediye hizmetlerini aksatmadan ilçeyi bahar dönemine ve yaz mevsimine hazrlamaya çaltklarn kaydetti. Beyolu, öyle dedi:

Ekiplerimiz her gün yabanc ot temizlii, budama, çim biçme ve ekim çalmalar yapyor. Parklarmz ve caddelerimiz insann içini ferahlatan ,göz kamatran renkli görüntüler kazand. Bununla ilgili çalmalarmz devam edecek. u an için vatandalarmz kendi salklarn korumak amacyla alnan tedbirler gerei bu güzel tablodan yararlanamyor. Ama inanyoruz ki bu zor günler ksa zamanda son bulacak ve vatandalarmz bu güzelliklerin tadn çkaracak. Bu yüzden biraz daha sabrla ve tedbirlere uyarak evde kalmalarn rica ediyoruz. Her darln sonunda bir ferahlk vardr.

Ana Sayfaya Git