Bağlar Belediyesi 60 binden fazla ihtiyaç sahibini giydirdi

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi 2019, 2020 ve 2021 yıllarında çoğunluğu çocukların oluşturduğu 60 binden fazla ihtiyaç sahibine giysi desteğinde bulundu.

Haberler 07.01.2022 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, iyilik serüvenini yeni ylda da sürdürüyor. Aralarnda yetim ve öksüzlerin de bulunduu 30 çocua klk giysi takdiminde bulunuldu. Sosyal dayanma ruhunu güçlendirmek üzere Balar Belediyesince hayrseverlerin desteiyle temin edilen giysiler, maddi durumu iyi olmad tespit edilen vatandalarn ihtiyaç önceliklerine göre belirlenerek belediyeye ait maaza araclyla ulatrlyor. Halk arasnda takdir toplayan son üç yldaki bu çalmalar yeni ylda da devam ediyor.

Maddi durumu iyi olmad tespit edilen 30 çocuu, Bakan Hüseyin Beyolu kendi elleriyle klk giysilerini takdim ederek, Bu çocuklarn ihtiyacn karlamak, ailelerin derdiyle dertlenmek bizim görevimizdir. Bize bu olanaklar salayan Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan liderliindeki güçlü ve mazlumdan yana olan sosyal devlet anlay, bu gücü veren aziz milletimizdir. Allaha binlerce kez hamdolsun ki bu imkanlar milletimizin evlatlarnn mutluluu için deerlendiriyoruz. 30 evladmzn daha ihtiyacn karlamaya vesile olduk. Rabbim salk, shhat ve imkan nasip ettii takdirde bu kutlu seferberlie devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git