Bağlar Belediyesi ilçedeki üst yapı çalışmalarını yoğunlaştırdı

Bağlar Belediyesi ilçe merkezi ve kırsal bölgelerde üst yapı sorunlarını çözmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Haberler 17.11.2021 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediyeden yaplan açklamaya göre, belediye krsal mahallelerde beton boru ve menfez köprüler ina etti, iki merkez mahallede de sokak ve kaldrm salamlatrma çalmas yürüttü.

Bir mezrada ise yeni yol kazandrma çalmalarna balayan belediye, k mevsiminde yaanabilecek muhtemel ulam sorunlarna kar da çalma yürütüyor.

Belediye Fen leri Müdürlüü, haftann her günü hem merkezde hem krsalda youn mesai yaparak yerleim yerlerini hizmetle buluturuyor.

Krsal Yiityolu ve Olakl mahallelerinde toplam 20 beton boru döeyen belediye, su taknlarna önlem olarak yerleim alanlarna menfez köprüler kazandrd.

Merkez 5 Nisan ve eyh amil mahallerinde tahrip olan sokak ve kaldrmlar yenileyen belediye, bu alanlar güzel bir görüntüye kavuturdu.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ksa zamanda tamamlanmasn istedii hizmet seferberlii kapsamnda Özdemir ve Tavantepe mahalleleri arasnda bulunan Gönendi mezrasnda 2 kilometrelik yeni yolun hayata geçirilmesi için çalmalar sürüyor.

Vatandalar çalmalardan büyük memnuniyet duyuyor.

Ana Sayfaya Git