Bağlar renklendi!

Bağlar'da caddeler yeni refüj çalışmalarıyla güzelleşiyor

Haberler 23.11.2020 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, ilçenin gelien yüzü olarak dikkat çeken Baclar Mahallesindeki yeni caddeleri refüj çalmalaryla güzelletiriyor.

Yaz döneminde birçok cadde ve sokakta asfaltlama çalmas gerçekletiren Balar Belediyesi, k mevsiminin kapya dayand bu günlerde bu kez bu bölgeleri refüj hizmetleriyle güzelletirmeye balad. Refüjlerin, önce altyaps oluturularak uygun toprak çeidi monte ediliyor ,bu ilemlerin ardnda da aaç ve yeillik oluturma aamasna geçiliyor. lçenin yeni yüzü olan ve her geçen gün biraz daha gelien Baclar Mahallesinde Balar Belediyesi tarafndan ulama yeni açlan caddelerdeki çalmalar göz kamatrarak modern bir ehir görünümü sunuyor. Baclar Mahallesi Araç Muayene stasyonunun yer ald caddede 100 metrelik alan kapsayan refüj oluturma ve gelitirme çalmalar Balar Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüü tarafndan tamamland.

HZMETLERMZ YIL BOYU SÜRDÜRECEZ

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçeyi güncelletirmek amacyla belediyenin ilgili tüm birimlerinin youn bir gayret içerisinde olduunu söyledi. Beyolu, lkbahar döneminde baladmz asfaltlama çalmalarna k mevsimi nedeniyle zorunlu olarak ara verdik. Ancak ilçemizi güzelletirmeye dönük çabalarmz devam ediyor. Her geçen gün gelien ve modern yaam alanlarna dönüen ilçemizde refüj ve yeil alan oluturma çalmalar yapyoruz. Milletimizin huzur içerisinde yaama imkan bulaca bir Balar meydana getirmek en büyük arzumuzdur dedi.

Ana Sayfaya Git