Bağlar’da asfalt çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, Ramazan ayında cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarına devam ederek vatandaşların takdirini kazanıyor.

Haberler 08.05.2020 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediyesi, çinde ortaya çkan ve daha sonra tüm dünyada hzla yaylarak yaam durdurma noktasna getiren yeni tip korona virüs salgn sürecinde aksatmad asfaltlama çalmalarn Ramazan aynda da sürdürüyor. Yenihal 2 Caddesinin ardnda balanan Mevlana Halit Caddesindeki asfaltlama çalmalarnda sona doru geliniyor. 45 nüfusu ile ilçenin en büyük mahallelerinden olan Mevlana Halit Mahallesinde devam eden çalmalar kapsamnda bu kez Bayramolu Cami Caddesi asfaltland. Mevlana Halit Mahallesi ara sokak ve caddelerindeki çalmalarn bayrama kadar tamamlanmas planlanyor. Daha sonra ilçedeki dier yerleim yerlerinde aamal olarak asfaltlama çalmalar yaplacak.

Balar Belediyesinin asfalt seferberlii, uzun yllardr bu sorundan ikayetçi olan vatandalarn takdirini topluyor.

LçEMZN HER TARAFINI ASFALT LE HYA EDECEZ

Devam eden asfalt çalmalarn her gün düzenli olarak takip eden ve yakndan izleyerek ekiplere talimatlar veren Bakan Hüseyin Beyolu, bayramdan sonra çalma temposunu artrarak ihtiyaç duyulan dier mahalle, sokak ve caddeleri de asfaltlayarak yerleim yerlerini scak asfalt hizmeti ile ihya etmeyi planladklarn kaydetti. Bakan Beyolu, Göreve geldikten sonra hayata geçirdiimiz asfalt plent tesisinde üretmeye baladmz scak asfalt ile yerleim yerlerini asfaltlayarak ilçemizde asfalt sorunu olan yer brakmayacamza dair milletimize söz vermitik. Bu sözün gerei olarak yolumuza devam ediyoruz. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann emir ve talimatlar, milletimizin manevi destei ve dualaryla daha çok hizmet üretmeye kararlyz dedi.

Ana Sayfaya Git