Bağlar'da son kullanma tarihi geçmiş beyaz et ürünleri ele geçirildi

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi gıda denetim ekiplerinin ilçe genelinde gerçekleştirdiği kontrol ve denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş olan beyaz et ürünleri tespit edilerek imha edildi.

Haberler 27.01.2021 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi gda denetim ekiplerinin ilçe genelinde gerçekletirdii kontrol ve denetimlerde, son kullanma tarihi geçmi olan beyaz et ürünleri tespit edilerek imha edildi.

Balar Belediyesi Salk leri Müdürlüü bünyesinde görev yapan gda denetim ekipleri, pandemi sürecinde halkn saln korumak için hijyen denetimlerine devam ediyor. lçe genelinde gerçekletirilen kontrol ve denetimlerde baz iyeri ve imalat yerlerinde son kullanma tarihi geçen, hijyen kurallarna uyulmayan beyaz et ürünleri tespit edildi.

YAKALANMAKTAN KURTULAMADILAR

Tavuk ve tavuk ürünlerinden oluan çok sayda bozulmu et, ekipler tarafndan el konularak imha edildi. Vatandalarn saln hiçe sayan iyerleri hakknda ilgili yasa maddeleri gereince yasal ilem uyguland.

Herkesin hijyen kurallarna uyarak salkl gdalar vatandaa sunmasn istediklerini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Salk ve hijyen her eyden önce gelir. Herkesten buna uymasn istiyoruz. Ekiplerimizin denetimleri büyük bir gayret ve titizlikle devam edecektir dedi.

Ana Sayfaya Git