Bağlar’da Temizlik Seferberliği…

Geçtiğimiz günlerde araç filosuna 90 yeni modern temizlik aracı ekleyen Bağlar Belediyesi,ilçede temizlik seferberliği başlattı. Caddeler ve sokaklardan baştan sona kadar temizleniyor,vatandaşlar temizlik bilinci konusunda uyarılıyor.

Haberler 20.08.2019 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Beyolu,Halkmza söz verdiimiz gibi Balar temizlik konusunda marka ve model yerleim yeri haline getireceiz. Ekiplerimiz, halkmzn huzuru ve mutluluu için gece gündüz çalyor dedi.

CADDE VE SOKAKLARDA HJYEN KOULLAR

Balar Belediyesi,geçtiimiz günlerde araç filosuna dahil ettii modern özelliklere sahip yeni temizlik araçlaryla ilçe genelinde temizlik seferberlii balatt.

Sabahn erken saatlerinden itibaren cadde ve sokaklar modern araçlarla sulamaya balayan belediye ekipleri,caddeler ve sokaklardan batan sona kadar temizlik yaparak hijyen koullar oluturmaya çalrken,yeni araçlar eliinde temizlik ürünleri kullanlarak temizlenen cadde ve sokaklar yeni bir görünüm kazanyor.

HEM TEMZLK,HEM GER DÖNÜÜME KATKI

Bir yandan cadde ve sokaklar modern temizlik araçlaryla temizleyen ekipler,dier yandan da geri dönüüm deeri olan atklar toplayarak deerlendiriyor.

Belediyeye bal çevre koruma ekipleri,temizlik ve çevre bilinci oluturmak için vatandalarla görüerek uyarlarda bulunuyor. Zamansz braklan çöpler konusunda vatandalara bilgi veren ekipler,ilçede temizlik bilinci oluturmaya çalyor.

OKULLAR VE STELER DE TEMZLENYOR

Balar Belediyesi,ilçedeki okullar ve siteleri temizlemek için de çalmalar younlatrd. Eylül aynda balayacak yeni eitim ve öretim ylna kadar okullarn temizlenmesi planlanyor.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,vatandalarn huzurlu ve mutlu çevre koullarnda yaamas için ilçede temizlie büyük önem verdiklerini söyledi.

BALAR BZM EVMZDR,EVMZ TEMZ TUTALIM

Bakan Beyolu,Göreve gelirken vatandalarmza,hemerilerimize verdiimiz bir söz vard. lçedeki temizlik sorununu çözmek ve bu konuda marka ve model yerleim yeri haline getirmek için kararlyz. Ekiplerimiz büyük bir özveri ile çalarak yeni modern araçlarla cadde ve sokaklar temizliyor. Vatandalarmzn huzurlu , mutluve hijyenik çevre koullarna kavumas en büyük hedefimizdir. Vatandalarmzdan isteimiz ,temizlik konusunda hassasiyet göstermeleridir. Balar bizim evimizdir,evimizi temiz tutalm ve sahip çkalm dedi.

Ana Sayfaya Git