Bağlar’da yol yapım çalışmaları devam ediyor

Mevlana Halit Mahallesindeki cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışması yürüten Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, Şeyh Şamil Mahallesinde de vatandaşların şikayetlerine konu olan parke taşlarını söküp yenilerini monte ediyor.

Haberler 09.07.2020 - 11:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ilçe merkezinde asfaltlama ve parke ta döeme çalmalarna devam ediyor. Fen leri Müdürlüü ekipleri bir yandan cadde ve sokaklara scak asfalt serimi yaparken, dier yandan da kaldrmlara ve ara sokaklara parke talar döeniyor. AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ekiplerden sürekli bilgi ald asfaltlama ve parke ta döeme çalmalarn gün içinde çalmalar ziyaret ederek yakndan takip ediyor.

UZUN ÖMÜRLÜ HZMETLER YAPMAYA ÖZEN GÖSTERYORUZ

Modern altyapnn ehirlerin aynas olduunu belirten Bakan Beyolu, ehir içi ulamda ve vatandalarn günlük yaantsnda yaanan aksaklklar gidererek Balar en ksa zamanda model ve yaanlr bir yerleim yeri haline getirmek istediklerini söyledi. Bakan Beyolu, Biz eserlerimizle iz brakmak ve milletimizin dualaryla anlmak istiyoruz. 15 ayda büyük mesafe kat ettik ama daha yolumuz uzun. Yaptmz çalmalarda kaliteyi ve hizmetin uzun ömürlü olmasn esas alyoruz. Bazalt tandan üretmi olduumuz asfalt ve parke talar bu yüzden çok deerli dedi.

Ana Sayfaya Git