Bağlar'dan giysi desteği

Bağlar Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasından sonra okul çağındaki çocuklara yönelik çalışmaları hayata geçirmeye başladı.

Haberler 09.09.2021 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ylmaz BEKLEYEN

DYARBAKIR- Balar Belediyesi, okul çandaki çocuklarn yüzünü giysi kampanyasyla güldürüyor. Yaklaan k mevsimi öncesinde ilk etapta ihtiyaç sahibi 50 çocua giysi destei saland.

Ei Dürdane Beyolu ile birlikte belediyeye ait giyim maazasn ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, belediyenin aratrmalar ve ailelerin bavurusuyla tespit edilen 50 çocuk için hazrlanan giysi paketlerini takdim etti. Paketlerin içerisinde temel giysi ihtiyaçlarndan oluan ürünler yer ald. Ailelerin ilgisi ve teekkür mesajlaryla karlaan Bakan Beyolu, çocuklarla yakndan ilgilenerek sohbet etti.

HER KOULDA VE HER DÖNEMDE HZMET VERYORUZ

Belediyenin imkanlar ve hayrseverlerin desteiyle ihtiyaç sahibi vatandalarn beklentilerine cevap veren maazann her koulda vatandalarn hizmetinde olduunun altn çizen Beyolu,Maddi imkan olmayan vatandalarmzn ve çocuklarn ihtiyaçlarn karlayan maazamz sayesinde önemli bir sosyal belediyecilik görevini yerine getiriyoruz. Yln her döneminde bu ulvi hizmet veriyoruz. Okul çandaki 50 çocuumuza destek saladk. Cumhurbakanmz ve liderimiz sayn Recep Tayyip Erdoann talimatlaryla hiçbir vatandamz çaresiz brakmayacaz. çocuklar bir nebze de olsa sevindirince dünyann en mutlu insanlar bizler oluyoruz. diye deerlendirmede bulundu.

Ana Sayfaya Git