Bakan ailelerin çadırında!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Analarımızı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu anlamlı mücadelede imkanlarımızla, yüreklerimizle desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Haberler 05.06.2021 - 01:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakan Kasapolu, çocuklarnn daa kaçrlmasndan sorumlu tuttuklar HDPnin il binas önünde 3 Eylül 2019da balattklar oturma eylemini 641inci gününde sürdüren Diyarbakr annelerine destek ziyaretinde bulundu, ailelere karanfil verdi.

HDP ve PKKya tepkilerini dile getiren, terör örgütü aleyhine slogan atan aileler, Bakan Kasapoluna çocuklarnn nasl daa kaçrldn aktard.

Anne ve babalarla görüen Kasapolu, burada gazetecilere yapt açklamada, evlat nöbetinin 641. gününde olan annelerle beraber olduklarn söyledi.

Onlarn haykrn, szsn hep birlikte yaadklarn, iittiklerini ve gördüklerini kaydeden Kasapolu, bu vatann evlatlarna ve annelerine hiç kimsenin bu hüznü ve çileyi yaatmaya hakknn olmadn belirtti.

ALELERLE GÖRÜTÜ

Bakan Kasapolu, öyle devam etti:

Bu corafyann güzel insan, o güzel kalbini, esiz duygusunu, iyi niyetini, istismar edenler, bu vatann dört bir yannda, evlatlarnn istikbaliyle oynayanlar bilsinler ki bu onurlu mücadelenin, haysiyetli direniin yanndayz. Hem yüreklerimizde hem dualarmzda ve hem de devletimizin tüm imkanlaryla yer almaya, bu mücadeleyi birlikte sürdürmeye devam edeceiz. Bu ülkenin her bir evlad bizim gözbebeimiz, bu vatann analar onlarn hüznü bizim hüznümüz ve onlarn yürei bizim krmz çizgimiz. Analarmz, bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da bu anlaml mücadelede imkanlarmzla, yüreklerimizle desteklemeye devam edeceiz.

Bu ülkenin birlii, beraberlii, kardelii ve anl bayrann ilelebet payidar olacan, anl bayran sonsuza kadar dalgalanacan dile getiren Kasapolu, Birbirinden deerli Türkiyenin dört bir yanndaki gençlerimiz, inallah analarna kavuacak gençlerimizle birlikte yarnlarmza daha güçlü yürüyeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git