Baklava dilimine gizlenen uyuşturucu polisi de şaşırttı

BATMAN Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Kasım ayı içerisinde 91 kilo 82 gram esrar, 151.3 gram eroin, 29 gram ketaamfetamin ele geçirdi. Uyuşturucu maddeleriyle ilgili 37 kişi hakkında işlem yapılırken, bunlardan 15'i tutuklandı. Uyuşturucu tacirlerinin, baklava dilimi arasında uyuşturucu madde taşıması, polisi bile şaşırttı.

Haberler 30.11.2016 - 08:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emniyet Müdürlüü ekiplerinin, kent merkezinde yapt denetimlerde 88 kilo 631 gram kubar, 2 kilo 451 gram toz olmak üzere toplam 91 kilo 82 gram esrar, 151.3 gram eroin, 29 gram ketaamfetamin ele geçirildi. Ele geçirilen uyuturucu maddelerle ilgili olarak, toplam 37 kii hakknda ilem yaplrken, bunlardan 15i tutukland. Emniyet Müdürlüü Uyuturucu le Mücadele ube Müdürlüü tarafndan yaplan açklamada öyle denildi:

limizde uyuturucu arznn engellenmesi, talebin önlenmesi, mevcut kullanclarn ise tedavi sürecine ve sosyal uyum projelerine dhil olmalar yönünde çalmalar yaplmaktadr. Ayrca uyuturucu madde kullanmnn zararl etkileri konusunda hedef gruplara bilgilendirme ve bilinçlendirme eitimleri verilmektedir. Uyuturucu ile Mücadele ube Müdürlüü tarafndan özellikle Uyuturucu madde kullanm ve sat yönünde risk tayan okul, mahalle, park, bahçe ve umuma açk (kafe, internet salonu vb.) yerler denetlenmekte dier birimlerle koordineli olarak takibi yaplmaktadr. Uyuturucu le Mücadele ube Müdürlüümüzde görevli personelimiz, Madde Bamll ile Mücadele Alt Komisyonunda görevlendirilmi olup, bu komisyonca gerçekletirilen önleme faaliyetleri, ube Müdürlüümüz aracl ile Türkiye Uyuturucu ve Uyuturucu Bamll zleme Merkezi (TUBM) ile paylalmaktadr.

Polis yetkilileri, uyuturucu satclarnn yöntemlerinin de akllara durgunluk verdiini belirterek, bunlarn arasnda bir tepsi içerisindeki baklava dilimlerinin arasna bile uyuturucunun konulmasnn kendilerini bile akna çevirdiini söyledi.

Ana Sayfaya Git