Balcı: “Muhtarlar gözümüz, kulağımız ve elimizdir”

Kayapınar ilçesine bağlı mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, “Muhtarlar benim için önemli bir görev yapıyor. Bizlerin gözü kulağı ve elleridir” dedi.

Haberler 21.09.2017 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balc, Kayapnar ilçesindeki mahalle ve köy muhtarlar ile bir araya geldi. Belediye Meclis toplant salonunda düzenlenen toplantya, Balcnn yan sra, Muhtarlar Müdür Vekili Abdurrahman Cengiz, Basn ve Halkla likiler Müdür Vekili Cihad Kayhan ile mahalle ve köy muhtarlar katld.

Dr. Balc, muhtarlar ile tanma ve bilgilendirme toplantsnda yapt açklamada, muhtarln önemine deinerek, Tek gayemiz muhtarlarmzla el ele vererek en ücra köeye kadar hizmetlerini ulatrmak. Muhtarlar bizim gözümüz, kulamz, elimiz ve ayamzdr. Belediyemizin tüm ekipleri arazide taramalar yaparak, eksiklikleri tespit edecektir. Hizmet felsefemiz insan odakldr. Bu felsefe ile ehrin tamam bizler için kymetlidir. Muhtarlarmz bizim en yakn çalma arkadamzdr. Muhtarlarmza en az bir daire amiri kadar önem verdiimi bilmenizi isterim diye konutu.

Memlekete hizmet etmek hepimizi mutlu edecektir

Memlekete hizmet etmek hepimizi mutlu edecektir diyen Dr. Balc, unlar kaydetti:

Köylerimizde yetim, öksüz, fakir fukaraya muhtarmzla birlikte sahip çkacaz. Hizmetlerimizle bayra alp ileri götürmemiz lazm. çme suyunda yaanan skntlar, okullarmzda ki eksiklikleri, kadnlarmzn sosyal ve ekonomik hayata kazandrlmas, camilerimizdeki eksiklikler, çocuklarmz için anaokullarn ve oyun alanlarnn arttrlmas ksacas hizmet adna ne varsa giderilmesi için elimizden geleni yapacaz. Biz fakir dostuyuz. Herkesin bu bilinçle yaplan tüm çalmalara katlm salamasn bekliyorum.

Muhtarlar ise, Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balcya yeni görevinde baarlar dileyerek, belediyeden köylere daha çok hizmet beklediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git