Balık avı dehşeti!

Siverek'te kuzenlerin balık avı kavgasında kalaşnikof kullanıldı. İki kişi öldü, 3 kişi yaralandı, Siverek ilçesi ayağa kalktı.

Haberler 05.05.2017 - 07:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek lçesinde, Atatürk Barajnda avlanan kuzenlerin kavgasnda Kalanikof tüfekle vurulan 2 kii öldü, 3 kii yaraland.

Olay, akam saatlerinde ilçeye 35 kilometre uzaklkta ve Atatürk Baraj kysnda bulunan Taal Mahallesinde meydana geldi. Ayn mahallede oturan ve birbirleriyle kuzen olan Ayata ailelerinin fertleri arasnda, evlerinin önünden geçen baraj gölüne balk tutmak için a atlmas nedeniyle tartma çkt. Dier aile bireylerinin de katld tartma, ksa sürede büyüyerek kavgaya dönütü.

KALENKOFLA TARADI

Kavgada kim tarafndan atelendii bilinmeyen Kalanikof tüfekten çkan kurunlarla vurulan Turan Ayata, Faik Ayata, Ylmaz Ayata, smail Ayata ve Mehmet Ali Kazanc yaraland. Yarallar, mahalle sakinlerinin ihbaryla gelen salk görevleri tarafndan ambulansla Siverek Devlet Hastanesine götürüldü.

K K HAYATINI KAYBETT

Acil serviste tedaviye alnan yarallardan 30 yandaki Mehmet Ali Kazanc ile days 50 yandaki Faik Ayata doktorlarn müdahalesine ramen yaamn yitirdi.

LçEDE BÜYÜK GERGNLK

2 kiinin cesetleri otopsi için morga konulurken, tedavileri süren dier yarallarn salk durumlarnn iyi olduu belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, olas bir kavgaya kar güvenlik önlemi alrken, tüfei ateleyip 2 kiinin ölümüne yol açan kiinin kimliinin belirlenerek yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git