Barış Annesi trafik kazasında eşi ve kızını kaybetti

Barış Anneleri Meclisi üyesi Fahriye Bıkım, Kocaeli’de TEM Otoyolu üzerinde yaşanan trafik kazasında eşi ve kızını yitirdi. Yaralı kurtulan anne ve diğer kızı ise tedavi altında.

Haberler 07.09.2021 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kocaelinin çayrova ilçesi TEM Otoyolu ekerpnar mevkiinde meydana gelen trafik kazas dün sabah saatlerinde yaand. Diyarbakra gitmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanndan kalk yapacak uçaa binmek üzere Adapazarndaki evlerinden araçlaryla yol çkan aile, ekerpnar mevkiine vardklarnda yaanan bir trafik kazas nedeniyle yavalad. O srada arkalarndan gelen, sürücüsünün alkollü ve ar hzl olduu belirtilen bir araç ailenin içerisinde bulunduu araca arkadan çarpt.

Kazada ar yaralanan baba Fehmi Bkm (90) ve öretmen olduu örenilen Nihal Bkm (54) yaplan tüm müdahalelere ramen hayatn kaybetti.

Kazadan yaral kurtulan Bar Annesi Fehmiye Bkm Gebze Medikal Park Hastanesinde, dier kz Sibel Krmz ise Ümraniye Devlet Hastanesinde tedavi altna alnd. Krmznn salk durumunun ar olduu belirtildi.

Bkm ailesinin aracna çarpan sürücünün, sonras kaza mahallinden kaçt ve henüz yakalanamad örenildi.

Anne ve kznn tedavileri devam ederken, baba Fehmi Bkm ile kz Nihal Bkmn cenazeleri yaknlar tarafndan Sancaktepede bulunan Yenidoan Mezarlnda topraa verildi.

Baba ve kz için Elazn Karakoçan ilçesine bal Kulukan (Pilavtepe) Köyünde taziye kurulacak.

Ana Sayfaya Git