Barış mahallesine alt yapı çözümü!

Diyarbakır’da yeni afet konutlarına içme suyu ve kanalizasyon şebekeleri döşeniyor

Haberler 09.03.2021 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DSK Genel Müdürü Frat Tuti, Kayapnar ilçesine bal Bar Mahallesinde bulunan yeni afet konutlarnda devam eden içme suyu, kanalizasyon ebekesi ve abone balantlarn içeren çalmalarn inceledi.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi (DSK) Genel Müdürlüü kent genelinde vatandalarn madur olmamas için çalmalarna ve projelerine devam ediyor. DSK Genel Müdürü Frat Tuti, Kayapnar ilçesi Bar Mahallesinde yer alan yeni afet konutlarnda devam eden içme suyu, kanalizasyon ebekesi ve abone balantlarn da içeren çalmalar denetledi. Yetkili birim amirinden bilgi alan Tuti, personele çalmalarnda kolaylklar diledi.

çME SUYU VE KANALZASYON

l ve ilçelerde içme suyu ve kanalizasyon ebekelerinin bakm, onarm ve yapm çalmalarnn devam ettiini belirten Tuti, DSK Genel Müdürlüü olarak vatandalarmzn madur olmamas için içme suyu, yamur suyu, kanalizasyon ve abone balantlarn da içeren projelerimize ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Kayapnar ilçesi Bar Mahallesi snrlarnda yer alan ve 80 adet bloktan oluan yeni afet konutlarmzn içme suyu, kanalizasyon ebekeleri ve abone balantlarn da içeren çalmamz yüzde 50 orannda tamamladk. çalmalarmzn tamamn ksa sürede tamamlayarak vatandalarmza hizmet vereceiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git