Barışmadı diye dövmüşler!

Şanlıurfa’da damar yolunu açtığı çocuğun yakınları tarafından darbedilen, aracı olduklarını söyleyip şikayetini geri çekerek barışmasını isteyen kişilere olumsuz cevap verince de ikinci kez dövülen hemşire Mustafa Arslan, şüphelilerin tutuklanmasıyla adaletin yerini bulduğunu söyledi.

Haberler 19.01.2022 - 04:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Eitim ve Aratrma Hastanesi çocuk Acil Servisinde görev yapan hemire Mustafa Arslan, hasta çocua serum takmak için damar yolunu açmak istedi. Bu srada alayan çocuun yaknlar Ayegül Gültekin (44), Yusuf Gültekin (23) ve Hakan Gültekin (25), hemire Mustafa Aslan ile tartt. çkan arbedede Mustafa Arslan, darbedildi.

BARIMAK STEMEYNCE, KNC KEZ DAYAK YED

Polis merkezine gidip ikayetçi olan Mustafa Arslan, hastane dönerken yanna gelen brahim Halil Yüksekyayla, Mehmet çiftçi ve Ali Tüver, arac olduklarn söyleyip Gültekin ailesi adna özür dileyip ikayetinden vazgeçmesini istedi. Arslan ise bu talebi reddedip uzaklat. Arkasndan gelen kiiler tarafndan, arac durdurulup indirilen Mustafa Arslan, tekme tokat ve sopalarla dövüldü, otomobiline de zarar verildi. Bacandan ve kolundan yaralanan Arslan, hastanede tedaviye alnd.

4 SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI, 3 K TUTUKLANDI

Mustafa Arslann ikinci kez saldrya uramasnn ardndan polis, brahim Halil Yüksekyayla, Mehmet çiftçi, Ali Tüver ve Ayegül Gültekini gözaltna ald. Emniyetteki ifadelerinde amaçlarnn taraflar bartrmak olduunu söyleyen üpheliler, Arslann ise kendilerine tepki gösterip hakaret etmesiyle tarttklarn ve istemeden darbettiklerini söyledi.

lemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen üphelilerden brahim Halil Yüksekyayla, Mehmet çiftçi ve Ali Tüver, kasten yaralama, yama ve mala zarar verme suçlarndan tutukland. Ayegül Gültekin ise adli kontrol artyla serbest brakld.

YAADIKLARINI ANLATTI

Yaadklarndan dolay psikolojisinin bozulduunu söyleyen Mustafa Arslan, ölümle tehdit edildiini ifade ederek öyle konutu:

Olay günü hasta hakknda bilgi almaya çalrken, beni ölümle tehdit ettiler. Hasta hakknda bilgi almam engellediler. Ben de hasta yaknlar tarafndan tehdit edilince güvenlie haber verdim. Güvenlii çarnca beni darbettiler. Bunun üzerine beyaz kod verdim. ahslardan ikayetçi olmak için karakola gittim. fademin ardndan beni takip edip aracmn önünü kesip beni dövmeye baladlar, aracma zarar verdiler. Beni darbedenlerin tutuklandn duydum. Gerçek adalet yerini buldu.

DDET ASLA KABUL EDLEMEZ

anlurfa Salk Müdürü Mehmet Gülüm de saldry knayarak, Bu tür olaylarn bir daha yaanmamasn temenni ediyoruz. iddet asla kabul edilemez. Salk hizmetleri kamu adna kesintisiz sunulan özellikli bir hizmettir. Salkta iddet ayn zamanda kamu yararna kar yaplm bir eylemdir. Zorlu geçirdiimiz pandemi sürecinden bu yana vatandalarmza hizmet sunma gayretiyle çalan salk personellerimizin iddete maruz kalmas asla kabul edilemez dedi.

Ana Sayfaya Git