Baroda Eren dönemi!

Diyarbakır Barosu 47'nci Genel Kurulu’nda yapılan seçimlerde başkanlığa Nahit Eren seçildi.

Haberler 13.04.2021 - 10:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Park Yldz Konferans Salonunda 10-11 Nisan tarihleri arasnda yaplan Diyarbakr Barosu 47nci Genel Kurulunda 3 aday yart. Mevcut bakan Cihan Aydn ve Cengiz Baysal bireysel katlrken, Nahit Eren yönetim kurulu listesiyle yart.

Oy saymnn ardndan Nahit Eren 693 oyla Diyarbakr Barosunun yeni bakan olurken, mevcut bakan Cihan Aydn 594, Cengiz Baysal ise 45 oy ald.

Oy saymnn ardndan Aydn yapt teekkür konumasnda Diyarbakr Barosunun bayra hiçbir zaman yere dümeyecek. Bütün komisyon ve merkezlerimizle çok çaltk, çok güzel iler yaptk. çalmalarn ayn misyonla sürdürmelerini diliyorum. Nahit Erene de herkesin desteklerini sunacan biliyorum. Bütün organlara seçilen meslektalarma baarlar diliyorum dedi.

BU BAROYA HTYAç VAR

Nahit Eren ise, Diyarbakr Barosunun hiçbir zaman kaybedeni olmaz. Tahir Elçi, Diyarbakr Barosunun ebedi bakandr. Biz bu sorumlulukla, her bakanmzn oluturduu Diyarbakr Barosu deerini birlikte yöneteceiz. Bu kentin, Kürdistann bu baroya ihtiyac var. Bu halk bizi yannda gördüü sürece güçlü duracak. Bugün seçilen her bir meslektam kutluyorum diye konutu.

Diyarbakr Barosuna kaytl bin 765 avukat bulunurken, seçimleri STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri de izledi.

Ana Sayfaya Git