Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Büyükşehir Belediyesi, Bilgi Evinde öğrenim gören öğrencilerin İngilizce, fen bilimleri ve matematik derslerinde işledikleri konularda başarılarını ortaya çıkarmak için ödüllü bilgi yarışması düzenledi.

Haberler 23.01.2021 - 02:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Bakanl, Bilgi Evi örencilerine yönelik bilgi yarmas düzenledi. Birçok örencinin katlm gösterdii bilgi yarmasnda çocuklara, ngilizce, fen bilimleri ve matematik dersleri ile ilgili sorular yöneltildi. Örencilerin iledikleri ders konularndaki baarlarn ortaya çkarmak amacyla yaplan bilgi yarmas korona virüs salgn nedeniyle online sistemle gerçekleti.

ONLNE SSTEM ÜZERNDEN

Bilgi yarmas sonucunda online sistem üzerinden derslere en çok katlm gösteren ve yaplan snavda dereceye giren örencilere çeitli hediyeler armaan edildi. Örenciler, 13.00-16.00 saatleri arasnda yasal olarak sokaa çkma saatlerinde Bilgi Evine gelerek hediyelerini eitmenlerin elinden ald.

Örenciler, yarmayla bilgilerini ölçme frsat bulduklarn belirterek aldklar çeitli armaanlardan ve desteklerinden dolay Diyarbakr Büyükehir Belediyesine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git