Başından vurdular kayıtlarla kaçtılar!

Kayapınar ilçesinde site güvenlik görevlisini öldürüp kayıtları alarak kayıplara karıştılar, polisin çalışması sonucu yakalandılar.

Haberler 02.11.2020 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde 4 gün önce bir site güvenlik görevlisi, bana ate edilerek öldürüldü. Zanllar, güvenlik kamera kaytlarn alarak kayplara kart. Güvenlik güçlerince yaplan titiz çalma sonucu saldrganlar yakalanarak gözaltna alnd.

Olay, önceki gün akam saatlerinde Kayapnar ilçesi Talaytepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir sitenin güvenlik görevlisi olan 29 yandaki lyas Feyüç, görevi bandayken urad silahl saldr sonucu bana isabet eden kurunla yere yld. Saldrganlar, bu srada sitenin güvenlik kameras kaytlarn alarak kayplara kart.

BÖLGEDEK GÜVENLK KAMERALARI

Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 acil salk ve polis ekipleri sevk edildi. Salk görevlilerince yaplan ilk müdahalede Feyüçün hayatn kaybettiini belirlendi. Feyüçün cansz bedeni otopsi ilemleri için hastaneye kaldrlrken, Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri de bölgedeki tüm güvenlik kamera kaytlarn alarak zanllarn yakalanmas için çalma balatt.

YÜRÜTÜLEN SORUTURMA SONUCU

Yaplan incelemede saldrganlarn V.B. ve M.D. olduu belirlendi. Polis ekiplerince yaplan operasyonda V.B. ve M.D., yakaland. Olayda V.B.nin tetii çektii, M.D.nin de araçta gözcülük yapt belirlendi. Emniyetteki ilemlerinin ardndan adliyeye sevk edilen zanllardan V.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.D. ise serbest brakld.

Ana Sayfaya Git