Başkan Atilla: Kapımız tüm vatandaşlarımıza açık

Beyaz Masa’da halkla buluşan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Kimseyi ötekileştirmiyoruz. Mesafede herkese eşitiz, kapımız tüm vatandaşlarımıza açık." dedi.

Haberler 26.07.2017 - 13:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atilla, Beyaz Masada halkla bulumaya devam ediyor. Beyaz Masada vatandalarla görüen Bakan Atilla, öneri ve talepleri dinledi. Samimi ortamda yaplan görümelerde Bakan Atilla, vatandalarla yakndan ilgilendi.

Vatandalarla görüerek Büyükehir Belediyesinin hizmetlerini planladklarn belirten Bakan Atilla, Kimseyi ötekiletirmiyoruz. Mesafede herkese eitiz. Kapmz tüm vatandalarmza açk, Büyükehir Belediyesi halk için vardr. Halkmzn sorunlarna çözüm bulmak için çalyoruz. dedi.

Vatandalar ise Bakan Atillann kente yapt hizmetlerden memnun olduunu söyledi. Bakan Atillann sürekli halkla iç içe olduu belirten vatandalar, Diyarbakrda ilk defa bir belediye bakan beyaz masada halkla bir araya geliyor. Cumali Bakanmza sürekli ulaabiliyoruz. Bu ekilde sorunlarmz Cumali Bakanmzn yardmyla hzlca çözülüyor. Bakanmzdan Allah raz olsun. dedi.

Ana Sayfaya Git