Başkan Beşikci, semt pazarı esnafını dinledi

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, kentin en işlek semtlerinden biri olan Ofis Semti'nde kurulan semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Haberler 28.12.2021 - 09:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, kentin en ilek semtlerinden biri olan Ofis Semtinde kurulan semt pazarn ziyaret ederek esnaf ve vatandalarla görütü.

Yeniehir ilçesine bal Ofis Semtinde hafta ba kurulan semt pazarnda pazarc esnaf ve vatandalarla bir araya gelen Diyarbakr Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, pazarda alveri yapan vatandalarn ve pazarc esnafnn taleplerini dinledi.

ESNAFLA BULUTU

Yaplan ziyarette vatandan her türlü sorunu ile ilgilenip, çözüm üretmenin birinci öncelikleri olduunu anlatan Bakan Beikci, Zaman zaman mahallerimize ziyaretler gerçekletirip vatandalarmzn talep ve isteklerini yerinde dinliyoruz. Geleceimizin teminat çocuklarmz okullarmzda ziyaret ederek, eitim koullarn iyiletirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu gün de pazar esnafmz ziyaret etmi bulunmaktayz. Bizler vatandamza hizmet için burada elimizdeki imknlar dhilinde tüm vatandalarn sorunlarna yardmc olmaya gayret gösteriyor, halkmzla kucaklap dertleiyoruz. Vatandalarmz temiz ve salkl ortamda pazar alveriini yapmalarn salamak amacyla zabta ve temizlik ekiplerimiz aralksz bir ekilde çalmalarn sürdürüyor dedi.

Pazar esnaf ve pazara gelen vatandalar Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakann Murat Beikcinin yapm olduu ziyareti güzel ve anlaml bulduklarn söyleyerek, kendilerine yakn ilgi gösteren Bakan Beikciye teekkür etti.

Ana Sayfaya Git