Başkan Beyoğlu esnafı dinledi

AK Partili Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sokak sağlıklaştırma ve cephe düzenleme çalışmalarıyla işlek bir alışveriş bölgesi haline gelen Sakarya Caddesi'nde esnaf ziyaretinde bulunarak caddenin düzeniyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Haberler 03.11.2021 - 01:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, sokak salklatrma ve cephe düzenleme çalmalaryla ilek bir alveri bölgesi haline gelen Sakarya Caddesinde esnaf ziyaretinde bulunarak caddenin düzeniyle ilgili görü alveriinde bulundu.

Esnafn taleplerini dinleyen Bakan Beyolu, ortak bir aklla hareket ederek esnafn ve vatandan yararn gözeterek caddenin cazibesini artrmaya yönelik kararlar aldklarn söyledi. Denetim yapmak ve kurallar uygulamak üzere zabta ekibi oluturduklarn anlatan Beyolu, Bu ekibimiz günün her saatinde burada görev yaparak düzeni salayacak. Sakarya Caddesi, yaplan düzenlemelerle sadece Balarn deil, Diyarbakrn ticaret sirkülasyonunda odak noktas haline geldi. Bunu hep beraber koruyarak gelitirmemiz lazm dedi.

Ana Sayfaya Git