Başkan Beyoğlu vatandaş buluşmalarını sürdürüyor

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan 'Gönül Seferberliği' kapsamında mahalle ve semt buluşmalarına devam ediyor.

Haberler 10.09.2020 - 00:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eski Balar bölgesinde yer alan Muradiye Mahallesini ziyaret eden Beyolu, vatandalarn youn ilgisi ile karlat. Sosyal mesafe ve maske kuralna uyularak gerçekleen ziyarette Beyolunu arlayan mahalle sakinleri, sorun ve taleplerini aktararak halkla iç içe olmasndan dolay kendisine teekkür etti. Mahalle Muhtar Dilek Demir, Beyolunun göreve seçildikten sonra defalarca mahalleyi ziyaret ederek vatandalarla bir araya geldiini dile getirdi, asfaltlama bata olmak üzere bir çok alt yap ve üst yap sorunlarnn bu sayede çözüme kavutuunu dile getirdi.

VATANDALARIMIZIN ELETR VE ÖNERLER BZM çN YOL HARTASI OLUTURUYOR

Vatandalar büyük bir ilgiyle dinleyerek kendisine aktarlan taleplerin yerine getirilmesi için belediyenin ilgili birimlerine anlk olarak talimatlar veren Beyolu, Her bir vatandamzn sorununu kendi sorunumuz olarak kabul ediyoruz. Cumhurbakanmzn öngördüü belediyecilik anlaynda sadece yol ve asfalt gibi rutin hizmetler yok. Bunlar zaten bizim asli görevlerimiz. Yllarn ihmali olan bu sorunlar çözüyoruz. Bununla beraber gönül ve sosyal belediyecilik yaparak vatandamzn kalbine, yüreine dokunmaya gayret ediyoruz. Bu bulumalarda vatandalarmzn her türlü eletiri ve önerisini dikkate alarak buna göre strateji gelitiriyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git