Başkan Beyoğlu vatandaşlarla buluştu

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, önce 5 Nisan Mahallesinde vatandaşların evlerine misafir oldu, ardında ticaretin kalbi sayılan Sakarya Caddesinde ziyaret turuna çıktı.

Haberler 02.07.2020 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yeni tip korona virüs salgn sürecinde esnaf ve vatanda ziyaretlerine devam ediyor. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ziyaret ettii Sakarya Caddesinde vatandalarn youn ilgisi ile karlat. Gördüü ilgiden bir hayli memnun kalarak moral depolayan Bakan Beyolu, günlük ticaretin kalbi saylan caddede esnaflarla görüüp sorunlarn dinledi ve taleplerini tek tek not alarak ilgili birimlere talimatlar verdi. Bakan Beyolu, Sakarya Caddesinin yaplacak ihya ve restorasyon çalmalaryla modern bir al veri merkezi haline geleceini kaydetti.

MLLETMZN LGS BZ MUTLU EDYOR

Bakan Beyolu, 5 Nisan Mahallesinde Aslan, çiçek ve Keskin ailelerine misafir olarak vatandalarla çeitli konularda sohbet etti. Beyolunun ziyaretlerinden ve halkla iç içe olmasndan memnun kaldklarn dile getiren vatandalar bu tutumu nedeniyle kendisine teekkür etti.

Bakan Beyolu, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann vurgulad üzere memleket ii gönül iidir. Göreve geldiimiz günden beri büyük teveccüh gösteren kadirinas Balar halkna teekkür ediyorum. Milletimizin ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Bu ilgi ve sevgiden aldmz büyük manevi güçle yolumuza devam ediyoruz dedi.

Bakan Beyolunun ziyaretlerine ei Dürdane Beyolu ve AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer de elik etti.

Ana Sayfaya Git