Başkan Beyoğlu, yatağa bağlı yaşayan hastaları unutmadı

5 Nisan Mahallesi'nde ikamet eden ve geçirdikleri ağır hastalıklardan dolayı yatağa bağlı olarak yaşam mücadelesini sürdüren vatandaşları ziyaret eden AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, moral aşılayarak verdiği destekle yüzlerini güldürdü.

Haberler 16.05.2022 - 12:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

5 Nisan Mahallesinde ikamet eden ve geçirdikleri ar hastalklardan dolay yataa bal olarak yaam mücadelesini sürdüren vatandalar ziyaret eden AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, moral alayarak verdii destekle yüzlerini güldürdü.

Bakan Beyolu,Hasta ve darda olana destek olmak dinimizin emridir..Moral destei verip hayr dualarn almak istedik. dedi.
F.Ö eker hastas. Hastaln arlamas üzerine bir aya ameliyatla alnd. Salk koullarnn ar olmas nedeniyle yataa bal yaamaya tutunmaya çalyor. Ei ise sara hastas.
Salk sorunlar nedeniyle zor günler geçiren aileyi ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann her koulda vatandalarn derdiyle dertlenilmesi yönündeki yöneticilik anlaynn gerei olarak darda ve zorda kalan her bir vatandaa destek olmaya çaltklarn kaydetti.

MORAL ZYARET ALEY SEVNDRD

Beyolunun hasta yatanda bir süre sohbet ederek moral verdii F.Ö, einin de ar hasta olduunu ve aile olarak zor bir süreçten geçtiklerini söyledi. lk kez bir yetkilinin evlerine gelerek kendilerine sahip çktn anlatan F.Ö, bu yaklamndan dolay Beyoluna teekkür etti.
Bakan Beyolu, hafta sonunda Balarda bir çok aileye daha misafir olarak taleplerini dinledi.

Ana Sayfaya Git