Başkan Beyoğlu’ndan Engelliler Gününde anlamlı ziyaret

Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde ilçede engelli bireylerin yaşadığı aileleri ziyaret ederek hem gönüllerini aldı hem de çeşitli hediyeler takdim etti.

Haberler 04.12.2020 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

3 Aralk Dünya Engelliler Gününde dikkat çeken anlaml davran Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolundan geldi. Bakan Beyolu, engelli bireyleri bulunan aileleri tek tek ziyaret ederek sohbet etti, gönüllerini ald ve çeitli hediyeler takdim ederek engelli çocuklarn yüzünü güldürdü. Körhat Mahallesinde ikamet eden Güntür ailesiyle ziyaret turuna balayan Beyolu,17 yandaki zihinsel engelli kz çocuu ile yakndan ilgilenerek salk durumu hakknda ailesinden bilgi ald. kinci durak Alipnar Mahallesinde yaayan çelik ailesi oldu. 8 yanda zihinsel engelli kz çocuunun yaad evde samimi bir ortamda geçen ziyarette duygu dolu anlar yaand. Sur olaylar srasnda madur olarak Balara tanan ailenin babas inaat içisi olarak yayor. Aile, ilk kez bir yöneticinin kendilerini ziyaret ettiini dile getirerek Bakan Beyolua teekkür etti.

HER ALENN AYRI BR HKAYES VAR

Ei Dürdane Beyolunun da katld ziyaretlerde Bakan Beyolu, son olarak Arslan ailesini ziyaret ederek babann iitme engelli olduu ailenin fertleriyle dertleti. Anne ve babann bina görevlisi olarak çalp ailenin geçimini salamaya çalt çelik ailesine destek sözü veren Bakan Beyolu, beraberinde getirdii hediyeleri takdim ettikten sonra ayrld.

Engelli vatandalarn sahiplenilmesi ve yaamn her alanna kazandrlmas çalmalarna tam destek vererek bunu uygulamalaryla gösteren bir anlaya sahip olduklarn belirten Beyolu, Bunun gereini yapmak hem yüce dinimiz slamn hem de kültürümüzün gereidir. Bugüne kadar olduu gibi bundan sonra da tüm soru ve skntlarn çözmede kardelerimizin yannda olacaz. Bundan kimsenin endiesi olmasn dedi.

Ana Sayfaya Git