Başkan Beyoğlu'nun çocuk sevgisi

Gönül Buluşmaları adını verdiği mahalle ve ev ziyaretleri kapsamında haftanın her günü ilçede vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, renkli görüntülere sahne olan bu buluşmalarda yaşlılara, hastalara,engellilere ve çocuklara özel önem veriyor.

Haberler 25.06.2021 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Gönül Bulumalar adn verdii mahalle ve ev ziyaretleri kapsamnda haftann her günü ilçede vatandalarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Ak Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, renkli görüntülere sahne olan bu bulumalarda yallara, hastalara,engellilere ve çocuklara özel önem veriyor.

Gittii her yerde çocuklarn ilgisiyle karlaan Bakan Beyolu, kimi zaman oyuncak datarak kimi zaman da çikolata ikram ederek gönüllerini alyor. Ei Dürdane Beyolu ve Ak Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demirin de zaman zaman katld vatanda bulumalarnda çocuklarla bir araya gelerek moral bulan Bakan Beyolu, eitime önem vermeleri konusunda tembihlerde bulunuyor. çocuklarn sevgi gösterileriyle karlaan Beyolu, çocuk mutlu olursa dünya mutlu olur diyoruz. çocuklarn yüzündeki tebessüm ve gülümseme bizim için en güzel motivasyondur dedi.

Ana Sayfaya Git