Başkan ev ziyaretinde

Başkan Beşikci, ev ziyaretlerine devam ediyor

Haberler 13.04.2022 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, dar gelirli aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Ramazan aynn bandan itibaren Aziziye, Gürdoan ve ehitlik Mahallesinde ikamet eden aileleri ziyaret eden Bakan Beikci, ihtiyaç sahibi aileleri sk sk ziyaret ettiklerini belirtti. Bakan Beikci, Ramazan ay birlik, beraberlik ve kaynama aydr. Ramazann bereketini hemerilerimizle paylamaya devam ediyoruz.

EV ZYARET

Her frsatta onlar ziyaret ederek, istek ve önerilerini dinliyor, en ksa sürede sorularna çözüm üretmeye çalyoruz. Amacmz vatandalarmzn refahnn, huzurunun ve ihtiyaçlarnn karlanarak mutluluunun salanmasdr. Bu amaçla Yanbanzdayz Projemiz çerçevesinde Ramazan aynda da ihtiyaç sahibi vatandalarmza gda kolilerimizi ve her vatandamza aylk et yardmlarmz ulatrmaya devam ediyoruz. YESMEK Projemiz ile de Açlk kursumuzda ürettiimiz scak yemeklerimizi iftar saatinde hemerilerimizin evlerine ulatryoruz. Bizleri büyük bir içtenlik ve samimiyetle karlayan deerli vatandalarmzn Ramazan erifini en içten dileklerimle kutluyorum. Bundan sonra da ziyaretlerimizi sürdürüp, vatandalarmzla balarmz güçlendirmeye devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git