Başkan Kılıç, asfalt çalışmalarını denetledi

Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç, ilçe sınırları içerisinde devam eden asfalt çalışmalarını denetledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Kılıç, "Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekiplerimiz, Kayapınar daha güzelleşsin ve yaşanılabilir hale gelsin diye aralıksız ve hummalı bir şekilde çalışıyor. Her şey daha güzel bir Kayapınar için” dedi.

Haberler 25.07.2017 - 09:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi snrlar içerisinde yer alan mahallelerin ihtiyaç olan sokak ve caddelerinde asfalt çalmalarn sürdürüyor. Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, asfalt çalmalarnn devam ettii bölgede denetimlerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Bakan Klç, Kayapnarn asfalt sorunun kalmayacan söyledi.

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Fen leri Müdürlüünce ilçe snrlar içerisinde yürütülen asfalt çalmalarn denetledi. Sokak ve yeni imara açlan caddelerdeki asfalt çalmalarn inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Bakan Klç, mahallelilerin taleplerini ve sorunlarn da dinledi. Mahalle sakinleri, ilçede yaplan çalmalardan memnun olduklarn ifade ederek, hizmetler için Belediye Bakan Mustafa Klça teekkür etti.

HEREY DAHA GÜZEL BR KAYAPINAR çN

Bakan Mustafa Klç, ekiplerin, scak havaya ramen sokaklarda asfalt yapm çalmalarn sürdürdüklerini belirterek, Tam kaplama asfalt çalmas ile onarm çalmasn yürüten ekiplerimiz, normal artlarda yürümenin bile zor olduu durumlarda asfalt dökümü gerçekletiriyor. Fen leri Müdürlüüne bal asfalt ekiplerimiz, Kayapnar daha güzel bir yer haline gelsin diye aralksz ve hummal bir ekilde çalyor. Ekiplerimiz Kayapnarda asfalt sorunu kalmayacak sözümüzle hareket ediyorlar. Her ey daha güzel bir Kayapnar için diye konutu.

BAKAN KILIç PERSONELESICAK HAVA UYARISI

Scak havaya kar personeli de uyaran Bakan Klç, Sizler halkmz için hizmet eden fedakar personellerimizsiniz. Yazn kavurucu scanda halkmza hizmet için çalyorsunuz. Ar scaklardan etkilenmemek için dinlenerek çalmalarnz sürdürün, scak havann olumsuzluklarn yaamayn dedi.

Ana Sayfaya Git