Başkan Kılıç, çalışmaları denetledi

Kayapınar Belediyesi Başkanı ve Kaymakam Mustafa Kılıç, Diclekent Mahallesi’nin en işlek bölgelerinden biri olan Diclekent dublekslerinde esnaf ve vatandaşların talebi üzerine yapılan kilit parke taşı döşeme çalışmalarını denetledi.

Haberler 18.07.2017 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Bakan ve Kaymakam Mustafa Klç, Diclekent Mahallesinin en ilek bölgelerinden biri olan Diclekent dublekslerinde esnaf ve vatandalarn talebi üzerine yaplan kilit parke ta döeme çalmalarn denetledi.

çalmalar yerinde denetleyen Bakan Klç, hizmet alannda yoksun braklan Kayapnar ilçesinde alt ve üst yap çalmalarn sürdürdüklerini söyledi.

Kayapnar Belediye Bakan Mustafa Klç, Diclekent Mahallesindeki Diclekent Dublekslerinde vatandalarn ve esnaflarn talebi üzerine döenen kilitli parke ta çalmalarn inceledi. Esnaflarla birebir görüen Bakan Klç, yetkililerden bilgi ald.

KLTL PARKE TAI DÖEME çALIMALARINI DENETLED

Kayapnar Belediye Bakan ve Kaymakam Mustafa Klç, Fen leri Müdürlüü ekiplerince adn Dicle Kent Mahallesine veren Diclekent Dubleksleri bölgesinde balatlan kilitli parke ta döeme çalmalar yerinde inceledi. Beraberinde Bakan Yardmcs Kemal Büyükta ve Fen leri Müdürlüü yetkilileri ile birlikte incelemelerde bulunan Bakan Klç, içilerle sohbet etti.

ESNAF VE VATANDALARIN ÖNERSN DNLED

Diclekent dublekslerinde esnaflarla da görüen Bakan Klç, çalmalarla ilgili öneri ve taleplerini dinledi. Bakan Klç, Villalar bölgesinde çalmalar denetledikten sonra Gaziler Mahallesinde tamamlanan asfalt çalmalarn da denetledi.

KAYAPINAR HZMETE DOYACAK

Kayapnar Belediye Bakan ve Kaymakam Mustafa Klç, Yapacaklar çalmalarla Diclekent dubleksleri bölgesi ve Kayapnar lçesini modern bir hale getireceklerini ifade ederek, hizmet alannda yoksun braklan ilçede halkn ve esnafn önerileri dorultusunda çalma yürüttüklerini söyledi. Diclekent dublekslerinde 30 bin metrekare caddede kilitli parke ta döemelerinin balatldn vurgulayan Bakan Klç, ayrca 2 bin 500 metre asfalt döküleceini vurgulad.

Ana Sayfaya Git