Başkan Kılıç’tan Kurban Bayramı mesajı

Kılıç, bayramların sevgi, dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu ifade ederek, bayram mesajı yayımladı.

Haberler 31.08.2017 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediye Bakan ve Kaymakam Mustafa Klç, Kurban Bayram nedeniyle yaymlad mesajnda, bayramlarn sevgi, dostluk, kardelik, bar ve hogörü duygularnn pekitii günler olduunu ifade etti.

Bayramlarn toplumsal birlii salayan deerlerin hatrland, güzelliklerin ve iyiliklerin youn olarak yaand, insanlar arasnda karlkl sevgi ve saygnn gelitii, dostluk ve kardelik hislerinin güçlendii günler olduunu vurgulayan Klç, öyle dedi:

Bütün bu deerleri barndran dinimizin anlaml günlerinden biri olan Kurban Bayram, özellikle yardmlama ve paylamay da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliimizi daha da güçlü tutmalyz. Bu anlaml ve özel günlerde, akraba ve komularmzn yan sra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramn ruhuna uygun yaamalyz.

BAYRAM KAYNAMA VESLESDR

Kurban Bayram, Müslümanlarn hem kendi aralarnda hem de toplumun bütün fertleri arasnda kaynama vesilesidir. Bu bayramda fakirler gözetilir, ihtiyaçlar giderilir. Ülkemizde son günlerde yaanlan skntl günler ve huzurumuzu bozmak isteyen mihraklara kar Kurban Bayramnn ülkemizin birlik, beraberlik ve istikrarna katk salamasn yüce Allahtan temenni ediyorum. Saygdeer hemerilerimle birlikte bir bayram daha kutlayacak olmann mutluluu ve heyecann yaarken, Kurban Bayramnn insanla, slam lemine, ülkemize salk ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemerilerimin bayramn en içten dileklerimle kutluyorum

Ana Sayfaya Git