Başkan sahiplendi!

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, geçtiğimiz günlerde çıkan yangında kullanılamaz hale gelen evde yaşamak zorunda kalan aileye sahip çıktı.

Haberler 23.04.2020 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

htiyaç sahibi ailelere yönelik olarak salad katklar ve desteklerle dikkat çeken AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, zor durumda kalan bir ailenin daha yüzünü güldürdü. Balar merkez Mevlana Halit Mahallesinde yaayan 5 kiilik çiçek ailesin evleri geçen hafta elektrik kontandan çkt ifade edilen yangn nedeniyle hasar gördü. Einin yeni tip korona virüs salgnndan önce inaatlarda demirci ustas olarak çaltn ancak salgndan sonra isiz kaldn belirten Seniha çiçek, yaadklar zor durumu dile getirerek destek istedi. Zor durumda kalan çiçek ailesinin sesini Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu duydu.

Beyolunun talimatyla yardmlar aileye ulatrld

Bakan Beyolu, ailenin ihtiyaçlarn karlanmas için belediye ekiplerine talimat verdi. Gda ve temel ihtiyaç ürünlerinden oluan ihtiyaç listesini hazrlayarak alverii yapan ekipler, hazrladklar paketleri çiçek ailesini ziyaret ederek teslim etti. Bakan Beyolu tarafndan temin edilen paketleri teslim alan aile duygu dolu anlar yaad. çiçek ailesi, Ramazan öncesinde kendilerine uzatlan yardm elinden dolay Bakan Beyoluna teekkür etti.

Aileye geçmi olsun dileklerini ileten Beyolu da ailenin yaad duruma çok üzüldüklerini belirterek, mkanlar dahilinde bir ailemizin daha yüzünü güldürdüümüz için çok mutluyuz dedi.

Ana Sayfaya Git