Başkan Türkmen, Bismil’i karış karış geziyor

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hamza Türkmen, kırsal mahallelerdeki ziyaretlerinde bu hafta ki durağı Ambar Mahallesi oldu. Mahalle ziyaretlerinde sorunları yerinde görüp talepleri dinleyen Başkan Türkmen, hem belediyenin çalışmalarını anlattı hem de vatandaşların görüş ve önerilerini aldı.

Haberler 08.07.2021 - 00:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, beraberinde elik eden ei Pnar Türkmen ve Belediye Bakan Yardmcs Rdvan Akyolun ei Derya Akyol beraberinde Ambar Mahallesinde bulunan bayanlara özel ilgi göstererek burada bayanlarn sorun ve görülerini birebir dinledi. Bakan Türkmen, bayanlara da özel ilgi gösterip burada bulunan bayanlarn sorunlarn tek tek dinledi.

MOBL AI NOKTASINI ZYARET ETT

Ambar Mahallesinde kurulan Mobil A Noktasn da ziyaret ederek burada görev yapan salk çalanlar ve a yaptran vatandalarla sohbet eden Bakan Türkmen, alama programnn hzlanmasyla birlikte özlenen güzel günlere yeniden kavuulacak ümidi tadklarn aktard. Ambar Mahallesinde güzel hizmetler yaplacan belirten Bakan Türkmen, Bu mahallemizde belediye olarak yaptmz tüm çalmalarmza, halkmzn görü ve önerilerini dikkate alarak yapacaz. El ele verip halkmzn taleplerini yerine getirmek ve dayanmayla daha mutlu, daha huzurlu bir yaam alan oluturmak hepimizin arzusudur. Her mahallemizde olduu gibi Ambar mahallesini de önemsiyoruz. Sizler ihtiyaçlarnz bize ulatrdktan sonra bizim de görevimiz bu ihtiyacnz karlamaktr. Ekiplerimiz mahallelerimize sürekli olarak ziyaretler gerçekletirip, sorunlar yerinde tespit ediyor ve çözüme kavuturuyor. El ele verip halkmzn taleplerin yerine getirmek ve dayanmayla daha mutlu, daha huzurlu bir yaam alan oluturmak hepimizin arzusu birbirimize bu konuda destek olacaz. htiyaç olduu anda Bismil Belediyesi daima vatandalarnn yannda olmaya devam edecek dedi.

Ana Sayfaya Git