Başkan yeniledi

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 1 ay önce meydana gelen ve 3 çocuk annesi kadının yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan yangında küle dönen evi kendi imkanlarıyla yeniden inşa ederek Gülpınar ailesi için hazır hale getirdi.

Haberler 04.12.2020 - 10:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz Kasm aynda henüz bilinmeyen bir nedenle çkan yangnda 3 çocuk annesi Gülay Gülpnarn vefatyla sonuçlanan yangnda kullanlamaz hale gelen ev, duruma seyirci kalmayarak çalma balatan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun çabalaryla modernize edilerek aileye teslim edildi. çocuklarn yangndan kurtardktan sonra hayatn kaybeden fedakar annenin ardnda çaresiz kalan baba Ali Gülpnar ve çocuklar, uzatlan bu iyilik eliyle yeniden yaama tutunarak k mevsimi öncesinde yenilenen evlerine kavutu.

Batanbaa yenilenerek yangnn tüm izlerini geride brakan ve modern bir görüntü kazanan evin son halini inceleyen Bakan Beyolu, belediye kaynaklarndan bamsz olarak kendi imkanlaryla ina ettikleri evi hazrlayarak mazlum ve madur bir ailenin yaam mücadelesine destek olmann sevincini yaadklarnn altn çizdi.

BZ AYAKTA TUTAN MLLETMZN DUALARIDIR

Baba Ali Gülpnarn teekkür ettii Beyolu, Yangn olayn örendikten hemen sonra ziyaret edip evin ibret verici halini görmütük. O gün verdiimiz sözü çok ükür 1 ay dolmadan yerine getirmi olduk. Bizim davamz, mazluma ve madura kol kanat germe davasdr. Kendi imkanlarmzla yeniden ina ettik. Bizi ayakta tutan ve hizmet akmz perçinleyen necip milletimizin dualardr. Burada da dualara mazhar olduysak bu bize yeter. Keke evin annesi yaam olsayd ama takdiri ilahi kahramanca mücadele edip yavrularn kurtardktan sonra rahmet etti. Biz de en azndan baba ve çocuklarn yaama yeniden sarlma mücadelesine katkda bulunmu olduk. Hayrl olsun, Allah bir daha böyle felaketler göstermesin dedi.

Ana Sayfaya Git