Başkandan anlamlı imkan

Başkan Beyoğlu’ndan mahalli sanatçılara anlamlı destek

Haberler 11.05.2020 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, korona virüs salgn sonucu düünlerin yaplmamas nedeni ile maddi olarak zorluk çeken mahalli sanatçlara yardm eli uzatt.

MAHALL SANATçILAR

Belediye olarak tüm imkanlarn halka hizmet için sunduklarn kaydeden Beyolu, Balar Belediyesi olarak birinci görevimiz, vatandalarmzn zor günlerinde yanlarnda olup, skntlarn paylamak, mutlu günlerinde ise sevinçlerine ortak olup çoaltmaktr. Bu kapsamda, iki aya yakn bir zamandr düün salonlarnn kapal olmas nedeniyle, ekmeini bu iten kazanan mahalli sanatçlarmza gda kartlar temin ederek, bir nebze de olsa skntlarn azaltm olduk. Bugüne kadar olduu gibi, bugünden sonra da, vatandalarmzn sorunlarna kalc ve köklü çözümler üretmek noktasnda, elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceiz dedi.

GIDA KARTI DESTE

Mahalli sanatçlar adna açklamalarda bulunan Mustafa Aransan da Korona virüs nedeni ile hayat durma noktasna geldi. Bizim gelir kaynamz olan düünler de uzun süredir yaplamaynca, bir hayli zor duruma dütük. Sa olsun, imdadmza Balar Belediye Bakanmz Hüseyin Beyolu yetiti. Diyarbakrmzn barndan çkan, halkmzn sorunlarna vakf olan bakanmzn bizlere verdii gda kartlaryla, zaruri ihtiyaçlarmz karladk. Hassasiyetinden dolay kendisine teekkür ediyor, baarlar diliyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git