Başkanlar halkla buluştu

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın, ilçenin sokaklarına çıkarma yaparak vatandaşlarla buluştu, daha sonra akşam karanlığında “çat-kapı” yaparak vatandaşların evlerine misafir oldu.

Haberler 19.01.2022 - 04:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar lçe Belediye Bakan AK Partili Hüseyin Beyolu ile ei Dürdane Beyolu ve Adalet ve Kalknma Partisi (AK Parti) l Bakan Muhammed erif Aydn, ilçenin mahalle ve sokaklarnda vatandalarla bir araya geldi, bir çok vatandan kapsn çalarak evine misafir oldu. Fatih Mahallesinde önce esnaf çkarmas yapan Beyolu ve Aydn, bir kraathanede vatandalarla sohbet ederek gündemi deerlendirdi, iletilen sorun ve taleplerin zaman kaybedilmeden çözülmesi sözünü verdi. Bakan Beyolu, günlük yaam etkileyen sorunlarla ilgili olarak telefonla belediyenin ilgili birimlerine talimat verdi.

çocuklarla sohbet eden Aydn, hedeflerini sorarak eitime mutlaka younlamalarn isteyerek, ehir merkezi ve ilçe bulumalaryla emanetin sahibi olan halkla bütünleerek çözüme daha kolay ulamay amaçladklarn kaydetti. Bakan Hüseyin Beyolunu hemen her gün halkn içinde görmekten mutlu olduklarn belirten vatandalar ise belediyeye rahatlkla ulama imkan bulduklarn aktard.

SEçMDEN SEçME VATANDA HATIRLANIYOR ALGISINI YIKTIK

Fatih ve Kaynartepe mahallelerinde akam saatlerinde baz vatandalarn evlerine misafir olan Beyolu ve Aydn, burada toplanan mahalle sakinlerini dinleyerek taleplerle ilgili notlar ald.

Göreve geldikten sonra 33 aydr Balar sokaklarnda olduklarn belirten Beyolu, önceki dönemlerde klasik hale gelen siyasetçiler vatanda seçimden seçime hatrlyor algsn ykmay baardklarn ve bu durumun halkta güven meydana getirdiini söyledi.

Yaplan ziyaretlerden duyduklar memnuniyeti dile getiren vatandalar da, bu tür bulumalarn sorunlarn çözümünü kolaylatracan aktardlar.

Ana Sayfaya Git