Batman'da 1 kilo 60 gram eroin ele geçirildi

BATMAN Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince yapılan yol denetiminde 'Sarıkız' isimli uyuşturucu arama köpeği ile birlikte bir araçta yapılan aramada 1 kilogram 60 gram eroin maddesi ele geçirilirken, 3 kişi tutuklandı.

Haberler 06.11.2017 - 08:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Emniyet Müdürlüünden yaplan açklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüünce toplum saln tehdit eden ve gençleri hedef alan uyuturucu madde ticareti yaparak geçimini salayan zehir tacirlerine yönelik planl ve projeli çalmalarn yapld belirtilerek, öyle dedi:

Bu kapsamda ilimiz giri ve çklarnda yaplan güvenlik kontrollerinde durdurulan bir aracn sürücüsü F.T. ile beraber yolculuk yapan .A. ve Y.U. adl kadnlar ile birlikte 2 çocuun üpheli hal ve hareketler sergilemesi üzerine bu aracn Sarkz isimli uyuturucu madde arama köpei ile yaplan aramasnda, araca gizlenmi halde toplam arl 1 kilogram 60 gram gelen eroin maddesi ele geçirilmitir. Konu ile ilgili olarak gözaltna alnan F.T., .A. ve Y.U. isimli üpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmitir.

Ana Sayfaya Git