Battaniye sarılı esrar sevkiyat!

Uşak'tan Diyarbakır'a gelen 2 kişinin Lice ilçesinden aldıkları esrarı halı ve battaniye paketleri içinde Uşak'a sevk edecekleri, ayrıca Van'dan Diyarbakır'a gelen yolcu otobüsüne kargo olarak verilen demir profiller içine gizlenen sentetik uyuşturucunun Diyarbakır'da satışa çıkarılacağı bilgisi üzerine operasyon başlatıldı. Aracın arka kısmına istiflenen battaniyeler arasına gizlenmiş, 3 çuval içerisinde ve 15 paket halinde 51 kilogram esrar ele geçirildi.

Haberler 25.06.2020 - 08:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda düzenlenen uyuturucu operasyonunda, battaniyeler içine gizlenmi 51 kilogram esrar ele geçirildi.

Valilikten yaplan açklamaya göre, l Jandarma Komutanlnca yaplan çalmalar neticesinde, Uaktan Diyarbakra gelen 2 kiinin Lice ilçesinden aldklar esrar hal ve battaniye paketleri içinde Uaka sevk edecekleri, ayrca Vandan Diyarbakra gelen yolcu otobüsüne kargo olarak verilen demir profiller içine gizlenen sentetik uyuturucunun Diyarbakrda sata çkarlaca bilgisi elde edildi.

Uaktan Lice ilçesine gelen araç, Duru Jandarma Karakol Komutanl yol kontrol ve arama noktasnda durduruldu. Aracn arka ksmna istiflenen battaniyeler arasna gizlenmi, 3 çuval içerisinde ve 15 paket halinde 51 kilogram esrar ele geçirildi.

Araçta bulunan ve gözaltna alnan M.G. ve C.Snin, cezaevinden izinli olarak çktklar tespit edildi. ki zanl ilemlerin ardndan sevk edildikleri hakimlikçe tutukland.

Açklamada, u bilgilere yer verildi:

Ayrca, Vandan gelerek Diyarbakr otogarna giri yapan tüm yolcu otobüsleri takip edilerek bahse konu yolcu tespit edilmi, aracn yolcu bagaj bölümünde bulunan uyuturucu dolu demir profilleri teslim almaya gelen A.S, suçüstü yakalanarak çkarld adli makamlarca tutuklanm, uyuturucuyu Vandan sevk eden zanly yakalama çalmalarna balanlmtr. Halkmzn huzur ve güvenliinin salanmasna yönelik yürütülen adli ve mülki görevlere artan bir azim ve kararllkla aralksz olarak devam edilecektir.

Ana Sayfaya Git