Bayram sonrası virüs temizliği!

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, Kurban Bayramı sonrasında ilçe genelinde geniş kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Haberler 05.08.2020 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn en büyük ilçesi Balarda Kurban Bayram sonrasnda hayat normale dönerken, esnaf i yerlerini açarak güne balad. Bayram tatili sonrasnda sokaklarda temizlik seferberlii yaand. Balar Belediyesi Temizlik leri Müdürlüüne bal ekipler, cadde ve sokaklarda hummal bir temizlik ve dezenfekte çalmas gerçekletirdi. Ayn anda hem souk hem de scak su püskürtme özellii olan buharl araçlar eliinde gerçekletirilen çalmalarla yerleim alanlar antiseptik solüsyon ilaçlaryla steril hale getirilerek vatandalarn hizmetine sunuldu. Vatandalarn, kurban sat ve kesimi için kulland alanlar da ekiplerin çalmasyla temizlendi.

VATANDAIMIZIN HUZURU VE MEMNUNYET HER EYDEN ÖNEMLDR

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, scak hava koullar ve pandemi sürecinde vatandalarn günlük yaantsn huzur içerisinde geçirmeleri için tedbirler almaya devam ettiklerini belirterek bayram sonrasnda gerçekletirilen temizlik ve dezenfekte çalmalarndan dolay belediye ekiplerini tebrik etti. Bakan Beyolu, Belediyemiz tüm ekipleri ve imkanlaryla zaman ve mesai ayrm yapmadan aziz milletimize hizmet vermeye devam edecektir. Bizim için vatandamzn huzuru ve memnuniyeti her eyden daha önemlidir dedi.

Ekiplerin, ilçe genelindeki cadde ve sokaklar yeni tip korona virüs tehdidine kar temizlemeye devam edecei kaydedildi.

Ana Sayfaya Git