Baz istasyonuna libas mı olacak?

Diyarbakır'da geçen ay gündeme gelen karpuz ile kadayıf tepsisi taşıyan adam heykelleri ve benzer figürlere iki yeni figür daha eklendi. Kent merkezinde bir TIR'a yüklü görülen dev karpuz ve surları temsil eden maket, sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Haberler 22.06.2021 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda geçen ay gündeme gelen karpuz ile kadayf tepsisi tayan adam heykelleri ve benzer figürlere iki yeni figür daha eklendi. Kent merkezinde bir TIRa yüklü görülen dev karpuz ve surlar temsil eden maket, sosyal medyada tartmalara neden oldu.

Diyarbakrda geçen ay çevre düzenlemesi kapsamnda havaliman kavana yerletirilen karpuz içindeki çocuk ve kadayf tepsisi tayan adam heykelleri, sosyal medyada konuulmutu. Söz konusu figürlerin gerçeiyle alakasz olduu yönünde gelen tepkiler üzerine, figürler bir süre sonra kaldrlm, üretici firmann da eletirileri dikkate alacak ekilde, maketleri yenileyecei belirtilmiti.

DEV KARPUZ VE SUR FGÜRÜ

Diyarbakrda bir TIRa yüklenmi dev karpuz ve sur figürünün sosyal medya platformlarnda paylamas ile kentte yine maketler konuulmaya baland. Görüntülenen karpuz ve sur maketlerinin içine Kayapnar ilçesindeki Mastfro Caddesindeki kavakta kurulacak olan baz istasyonlarnn koyulaca örenildi.

Ana Sayfaya Git