Beşikci denetimde!

Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, korona virüs salgını nedeniyle alınan tedbirleri yerinde incelemek amacıyla başta semt pazarları olmak üzere, PTT ve Sosyal Yardımlaşma Vakfında incelemelerde bulunarak vatandaşlardan hijyen tedbirlerine uymalarını ve evde kalmalarını istedi.

Haberler 04.04.2020 - 01:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Belediyesi tüm dünyay etkisi altna alan korona virüs salgnna kar ald önlemleri arttrd. lçede bir yandan belediye bünyesinde kurulan dezenfekte ekibi ile cadde ve sokaklarda temizlik çalmalar yaplrken bir yandan da Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci bata olmak üzere tüm belediye çalanlar vatandalar virüse kar bilinçlendiriliyor. Sabahn erken saatinde Yeniehir Kaymakaml Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf Vefa Gurubunu ziyaret eden Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci burada vakfa müracaat eden ihtiyaç sahibi vatandalar dinledi.

VATANDALARI TELEFONLA ARADI

Yeniehir Kaymakaml Vefa Destek Gurubunda ihtiyaç sahiplerini telefonla arayan Kaymakam Beikci vatandalara devlet tarafndan sosyal destek ödemeleri kapsamnda bin liralk sosyal yardm ödemelerinin bugün itibaryla baladn ve hesaplarna yatrldn anlatarak herhangi bir ihtiyaçlarnn olup olmadn sordu.

SEMT PAZARINDA DENETM

Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakfnn ardndan ilçede bulunan semt pazarlarnda incelemelerde bulunan Kaymakam Beikci, burada pazarc esnafna sosyal mesafe kuralna uymalar gerektii yönünde uyarlarda bulunarak, salgna kar tedbiri elden brakmamalar çarsnda bulundu. Pazarc esnaf ve vatandalar ile de sohbet eden Kaymakam Beikci, genciyle yalsyla birlik ve beraberlik içerisinde olarak bu sürecin atlatlacan kaydederek, herhangi bir yardma ihtiyaçlar olduunda kaymakamlk ve belediye olarak yardma hazr olduklarn söyledi.

PTT çALIANLARINA TEEKKÜR

Semt pazarnn ardndan daha sonra Yeniehir ilçesinde bulunan PTT ubelerini ziyaret eden Kaymakam Beikci, PTT çalanlarnn da polis, asker, doktor gibi sahada özveriyle çaltn belirterek tüm PTT çalanlarna teekkür etti. Kaymakam Beikci, vatandalara da PTTlerde younluk oluturmamalar ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyarlarda bulundu.

Ana Sayfaya Git