Bebeğim hoş geldin

Bismil Belediyesi’nden yeni doğan bebeklere 'Bebeğim hoş geldin' hediyesi

Haberler 16.06.2021 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Bismil lçe Belediyesi, dünyaya gelen bebekleri, güzel bir sürprizle karlyor. Belediye ekipleri, yeni doan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek, ailelere Bebeim Ho Geldin Destek Paketi hediye ediyor.

Sosyal Belediyecilik anlayyla yaplan çalma kapsamnda Diyarbakrn Bismil lçe Belediye ekipleri, ilçesinde doan bebekleri evlerinde ziyaret edilerek destek paketi ile Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmenin tebrik mesajn iletiliyor.

BEBEM HO GELDN

Doum sonras yeni doan bebeklere tama seti ve temel malzemelerinden oluan hediyelerin verildii projede destek paketi almak isteyen aileler Bismil Belediyesi web sitesi üzerinden form doldurarak bavuruda bulunabiliyor. Projenin ilçede 6 ayla kadar olan bebekler için hazrlandn ifade eden Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Hamza Türkmen, Vatandalarmzn hayatlarnn her evresinde yanlarnda olan, farkl ihtiyaçlara cevap verebilen bir belediyecilik anlay ile çalyoruz. Bu proje ile Bismilli ailelerimizin çocuklarn büyütme serüvenlerinin balangcnda yanlarnda olmak istedik. Pandemi döneminde de kurallar çerçevesinde datmlar yaplyor, ekiplerimiz, önce ailelerimizin saln düünerek, sosyal mesafe ve maske kural içinde, hanelerin içine girmeden ailelerimize hediye paketlerini, adres adres teslim ediyor dedi.

Ana Sayfaya Git