Belediye kayıp köpeğin sahibi arıyor

Diyarbakır'da belediye, sokakta bulduğu köpeğin sahibini sosyal medyadan arıyor

Haberler 14.06.2021 - 09:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Merkez Yeniehir lçe Belediyesi, sokakta bulduu ve misafir ettii köpei sahibine ulatrmak için sosyal medya hesab üzerinden duyuru yapt.

Zabta ekipleri, Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikcinin talimatlar dorultusunda ilçede belirlenen noktalarda sokak hayvanlarna mama ve su brakt srada Diyarbakr Öretmenevi civarnda evcil ve cins olduu düündükleri bir köpekle karlat.

Koruma altna ald köpei zabta amirliine getiren ve bütün ihtiyaçlarn karlayan ekipler, hayvan sahibine ulatrmak için belediyenin sosyal medya hesabndan köpee ait fotoraflar ve Kayp lan! Gözleri sahibini aryor. imdilik bizim misafirimiz. Sahibini bulmamza yardmc olur musunuz? Sevimli dostumuzu, zabta ekiplerimiz Elaz yolu öretmenevi civarnda bulmutur. ifadelerinin yer ald paylam yapt.

CAN DOSTLAR

Zabta smail Türk, özellikle hafta sonlarnda can dostlar diye ifade ettikleri sokak hayvanlarna belirledikleri noktalarda rutin olarak mama braktklarn söyledi.

Bugünkü uygulamalarnda söz konusu köpekle karlatklarn dile getiren Türk, unlar kaydetti: Farkl bir cins köpekle karlatk. Sokak hayvan olmayacan anladk. Yaptmz aratrmada pekingese türü bir köpek olduunu düünüyoruz. Süt ve mama ihtiyaçlarn karladk, bakmn yaptk. u anda herhangi bir salk sorunu görünmüyor. Kendisi bizim misafirimiz, severek bakmn yapp ilgileniyoruz. çok sevimli bir köpek, bize çabuk alt. Sahibi gelene kadar misafirimizi iyi bir ekilde konuk edeceiz. Emin ellerde olduunu söyleyebiliriz. Sahibi bizi izliyor ve duyuyorsa bir an önce gelip köpeini almasn bekliyoruz.

Ana Sayfaya Git