Belediye milletin evidir!

Muhtarlarla istişare toplantısında bir araya gelen AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, iki yılda hayata geçirilen hizmetler ve bundan sonraki projelerle ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Haberler 03.04.2021 - 00:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Balar ilçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, 36s krsal ve 12si merkez olmak üzere ilçeye bal 48 mahallenin muhtaryla bir araya geldi.

Beyolu, toplantda hem iki ylda yaplan hizmetler ve bundan sonra yaplacak çalmalar anlatt,hem de sorun ve taleplerini dinleyerek araya bürokratik engeller koymadan pratik yöntemlerle zaman kayb yaamadan çözme sözü verdi.

Belediye meclisi toplant salonundaki toplantya Bakan Beyolunun yan sra Belediye Bakan Yardmcs Ferit Tuti,birim müdürleri ve mahalle muhtarlar katld. Baz muhtarlar, ilçe tarihinde ilk kez bu kadar hizmet üreten belediye anlay ve samimiyetle yaklaan belediye bakan gördüklerinin altn çizerek teekkürlerini iletti.

SYASET DEL, HZMET ÜRETTK

Toplantda dier kurumlarn görev ve yetki alanna giren sorunlar da dile getirilirken, Bakan Beyolu bunlar ilgili kurumlarla paylaarak çözüm için takipçi olacan kaydetti.

Son iki yln deerlendirmesi ve önümüzdeki sürecin planlamas eklinde gerçekleen toplantda konuan Bakan Beyolu, göreve balarken 20 yldr hizmet almayan bir ilçe gerçei ile karlatklarn belirterek, belediyenin kaynaklarn milletin hizmetine sunarak gerek krsalda gerekse merkezde ciddi bir baar elde ettiklerini söyledi.

Yaplan hizmetleri yeterli görmediklerini, halka hizmet yaparken hiçbir siyasi ayrmla hareket etmeden imkanlarn ve kaplarn herkese açk tuttukkarn anlatan Beyolu,2021 yln da hizmetlerde dorua ulama dönemi ilan ettiklerini ifade etti.

SÖZÜNÜ VERDMZ HZMETLER YERNE GETRECEZ

Beyolu,Belediye milletin evidir, bizler mensubu olduumuz milletimizin hizmetkaryz. 20 yl boyunca hizmet anlamnda hak ettiini alamayan ilçe tablosunu iki ylda tersine çevirdik. Pandemi demedik, k demedik. Her zaman ve her koulda gece gündüz demeden her tarafa ulamaya çaltk. Bunu tek bamza deil tabi siz deerli muhtarlarn gayretleri ve çabalar sonucu beraber baardk. Elbette hepimizin tabi olduu bir parti ve siyasi düünce var ama bizler hizmet ulatrmada bu saikle asla hareket etmedik. mkanlarmz da gönlümüzü de sizlere ve aziz milletimize sonuna kadar açtk. Acaba ulaamadmz yerler, yapamadmz hizmetler oldu mu? diyerek sizlerle bir araya gelip sorun ve taleplerinizi dinleyerek dertlemek istedik. Benim telefonum 24 saat sizlere açk. Ayrca sizler için whatsapp grubu oluturduk. Sözünü verdiimiz bütün hizmetleri inallah hayata geçirerek bir sonraki ylda yeni hedefleri önümüze koyacaz. dedi.

Ana Sayfaya Git