Belediye önünde tabancayla intihar girişimi

ŞANLIURFA'da 2 çocuk babası 38 yaşındaki İbrahim Halil A., 8 yıldır taşeron firma bünyesinde işçi olarak çalışıp geçen ay işten çıkarıldığı Büyükşehir Belediyesi önünde başına kuru sıkı tabanca dayayarak intihar girişiminde bulundu.

Haberler 23.02.2017 - 09:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Büyükehir Belediyesine bal çevre Koruma ve Kontrol Dairesinde 8 yldr taeron firma bünyesinde içi olarak çalan brahim Halil A., geçen ay açklanmayan nedenle iten çkarld. ten çkarlmasna tepki gösteren brahim Halil A., öleden sonra boynuna döviz asp belediye önüne geldi. Bakanlk giriinde bana kuru sk tabanca dayayan brahim Halil A., yeniden ie alnmasn isteyerek, aksi halde intihar edeceini söyledi. çevredekilerin ihbaryla gelen polisler, güvenlik önlemi alp vatandalar uzaklatrd.

KESKN NANCILAR KONULANDI

Bana dayad tabancayla intihar giriiminde bulunan brahim Halil A. için gelen özel hareket polisleri bünyesindeki keskin nianclar da çevredeki binalara konuland. brahim Halil A.y gören çok sayda kii ise cep telefonlaryla sosyal medya hesaplar üzerinden canl yayn yapma yarna girdi. Polis ve belediye çalanlar, konumaya çaltklar brahim Halil A.y ikna etmeye çalt, ancak baarl olamad. Bir türlü ikna olmayan brahim Halil A., eyleme balad bir saat sonra Akçakale lçesinde bulunan Büyükehir Belediye Bakan Nihat çiftçi makamna gelmesiyle tabancay brakp polise teslim oldu. Belediyede Bakan Nihat çiftçinin kendisini yeniden ie alnaca sözü verdii belirtilen brahim Halil A., daha sonra ifadesinin alnmas için polis merkezine götürüldü.

Ana Sayfaya Git