Belediye sağlık ekibiyle

Bağlar belediyesi ambulans ve sağlık ekibi ile pandemi mücadelesinin yanında

Haberler 24.06.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Engelli vatandalara hizmet veren engelli arac ile gündeme gelen Balar lçe Belediyesi Salk l Müdürlüü ile koordineli görev yaparak ambulans ve görev yapan salk ekibi, hastalar önce hastaneye ardnda da ehir içinden krsala kadar bir çok noktadan evlerine kadar ulatryor.

Balar lçe Belediyesinin ambulans ve salk ekibi verdii baarl hizmetlerle pandemi döneminde salk kurulularnn mücadelesine katkda bulunarak takdir topluyor. Salk l Müdürlüü ile koordineli görev yapan tam donanml ambulans arac ve araçta görev yapan uzman salk ekibi, Acil 112 hatt üzerinden gelen ihbarlar deerlendirerek önce olay yerine gidiyor, ardnda hastann durumuna göre en yakn hastaneye sevk ediyor, tedavi bittikten sonra da ehir merkezinden krsala kadar mesafe ayrm yapmadan vatandalar evlerine kadar ulatryor.

VATANDAIMIZ MEMNUN KALINCA BZ DE MUTLU OLUYORUZ

Salk kurulularnn korona virüs süreci nedeniyle younluk yaadn belirten Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Salk l Müdürlüü ile koordineli çalarak verdikleri bu hizmetin önemli sonuçlar saladn belirterek, Salk kurulularmzn fedakarca mücadelesine katk bulunmak ve yüklerini hafifletmek istedik. Bundan dolay böyle bir hizmeti vermeyi kararlatrdk. Tam donanml ambulans aracmz ve uzman salk ekibimiz Salk Müdürlüü ile koordineli çalyor. Acil 112 üzerinden kod alp hastalarmz evlerinden hastaneye, hastaneden evlerine kadar ulatryoruz. Vatandalarmz bu hizmetten çok memnun. Biz de bundan dolay mutlu oluyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git