Belediyeden Diyarbakır yollarına 600 bin ton sıcak asfalt

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Alt Yapı Koordinasyon Daire Başkanı Kendal Okutucu "2020-2021 yıllarında şehrimizde yeni imar yollarında ve diğer mevcut yollarda hizmet açığını kapatmak üzere yaklaşık 600 bin ton sıcak asfalt dökümü planlamaktayız. Çalışmalarda kaliteyi ve hızı esas alıyoruz" dedi.

Haberler 21.10.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi kentteki yollar 600 bin ton scak asfaltla buluturacak.

Kent genelinde yeni imar yollarnda çalmalarn aralksz sürdüren Büyükehir Belediyesi mevcut yollarda da asfalt serimi yapyor.

Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanlnca asfalt öncesi yollarda ve caddelerde kaz ve dolgu çalmalar yapld, yamur suyu ve kanalizasyon ebekeleri yenilendi.

Ekiplerin asfalt serimi yapt yerleim yerlerinden merkez Kayapnar ilçesinin Rha Caddesinde çalmalar gece gündüz sürüyor.

Daire Bakan Kendal Okutucu, baz yerleim yerlerine ilk kez yol yaptklarn, dier yerleim yerlerinde ise yol bakm ve onarm çalmalarn sürdürdüklerini söyledi.

Kente yeni bulvarlar kazandrdklarn ifade eden Okutucu, 1100 metre uzunluunda, 30 metre geniliindeki Rha Caddesinde çalmalarn yüzde 40nn tamamlandn belirtti.

çALIMALARDA KALTEY VE HIZI ESAS ALIYORUZ

Okutucu, 2020-2021 yllarnda ehrimizde yeni imar yollarnda ve dier mevcut yollarda hizmet açn kapatmak üzere yaklak 600 bin ton scak asfalt dökümü planlamaktayz. çalmalarda kaliteyi ve hz esas alyoruz. dedi.

çalmalar ara vermeksizin hzla ve hassasiyetle yürüttüklerini dile getiren Okutucu, l genelinde yollara ilikin ihtiyaçlar giderebilmek için Valimiz öncülüünde gerekli planlamalar yapm bulunmaktayz. Hizmeti vatandalarmzn ayana götürmek istiyoruz. diye konutu.

Okutucu, ekip arkadalar ile yollardaki ihtiyaçlarn giderilmesi için gece gündüz çaltklarn anlatarak hizmetlerin planland ekilde zamannda tamamlanmas için asfalt çalmalarnn tüm hzyla devam ettiini kaydetti.

Ana Sayfaya Git